Το Google Hangouts απέκτησε εφαρμογή για Windows μέσω Chrome


Το Google Hangouts αποτελεί ακόμη μία λύση για την επικοινωνία των χρηστών σε υπολογιστές και κινητές συσκευές. Το γνωρίσαμε αρχικά μέσω του Google+, στη συνέχεια το είδαμε να εμφανίζεται στο Gmail, ενώ επίσης είναι διαθέσιμο σε Android και iOS.

Μέχρι πρότινος, η χρήση του Hangouts γινόταν αυστηρά μέσω των browsers κάνοντας χρήση είτε του Google+, είτε του Gmail, είτε μιας επέκτασης του Chrome.


Με πρόσφατη ανακοίνωση της Google, η νέα επέκταση Hangouts για Chrome επιτρέπει τη χρήση της υπηρεσίας ακόμη και όταν ο Chrome είναι κλειστός, σαν να πρόκειται για πρόγραμμα του Windows. Η επέκταση λειτουργεί και σε Chrome OS.

Με την εγκατάσταση της επέκτασης και το άνοιγμα της εφαρμογής, οι χρήστες βλέπουν ένα μικρό εικονίδιο του Hangouts το οποίο μπορούν να σύρουν οπουδήποτε στην οθόνη τους. Μέσω του εικονιδίου οι χρήστες ενημερώνονται για νέα μηνύματα, μπορούν να απαντούν απευθείας σε αυτά, να ξεκινούν συνομιλίες, με τα μηνύματα τους να συγχρονίζονται αυτόματα στις διάφορες εφαρμογές Hangouts που χρησιμοποιούν σε όλες τις συσκευές τους.

Πηγή : http://www.digitallife.gr


Tags:
0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επικοινωνια

Στείλε μου μήνυμα

Sending

©[2017] karanik.gr

Log in with your credentials

Forgot your details?